0 голосов
34 просмотров

Задача 1) За підготовку рукопису книги до друку два оператори отримали 3500 грн.Один з них підготував 98 сторінок,а другий - 42 сторінки.Яку суму грошей одержав кожен оператор за цю роботу? Задача 2) Виноград зібрали в три кошика у перший - 6 кг 800г, у другий - 7 кг 100 г, у третій - 7 кг 700г.Яка середня маса одного кошика? Задача 3) У садовому господарстві для продажу підготували 2350 цибулин тюльпанів.Їх упакували в коробки,по 100 цибулин у кожну..Скільки цибулин залишилося після пакування? Задача 4) У магазині за два дні продали 24 кг цукерок "Ромашка".Першого дня продали 5 коробок,а другого - 3 коробки.Скільки кілограмів цукерок "Ромашка" продали окремо кожного дня,якщо маса коробок однакова? Будь ласка допоможіть.Буду дуже вдячна.

от (59 баллов) в категории Математика

1 Ответ

0 голосов
от БОГ (271k баллов)
 
Лучший ответ

№1. 1)98+42=140стр-подготовили всего.

2)3500:140=25грн-стоит 1 стр.

3)98*25=2450грн-получил первый.

4)42*25=1050грн-получил второй. 

№2. 1)6800+7100+7700=21кг600г-в трёх корзинах вместе.

2)21600:3=7кг 200г-средняя масса одной корзины.

№3 1)2350:100=23 коробки и 50 луковиц(остаток).

№4. 1)5+3=8коробок-продали за два дня.

2)24:8=3кг-масса одной коробки.

3)5*3=15кг-продали в первый день.

4)3*3=9кг-продали во второй день.

...